Oppdag – Maurice Lacroix

Fra Maurice Lacroix sitt første In-House-kaliber, har det nå vokst til 15 interne kaliber. Klokkemerket har vunnet mange prestisjefylte priser og patenter for deres unike og innovative design, kreativitet og håndverk.

Frem til i dag har de vunnet hele 14 Reddot Awards på sine ulike kaliber og design. Det er denne «Passion for Progress» som ligger i hjertet av merkets kultur, som vises blant annet i dagens kolleksjoner: Masterpiece, , Aikon, Pontos, Fiaba og Eliros.Maurice Lacroix over 200 ansatte over hele verden, og er representert i flere tusen butikker i mer enn 60 land over hele verden.

kategorier

Herreklokker

Dameklokker

Nyheter

Se alle

KOLLEKSJONER

Masterpice

Aikon Automatic

Aikon Quartz

Pontos

Eliros

Fiaba

KOLLEKSJONER

Masterpiece

Aikon Automatic

Aikon Quartz

Aikon #tide

Pontos

Eliros

Fiaba

Andreas Madsen

Digital Retail Manager

Hvorfor vi anbefaler Maurice Lacroix

Hos Urmaker Christensen har vi en variert merkemix og det er helt naturlig for oss at Maurice Lacroix er en del av denne. Det sveitsiske klokkemerket ble grunnlagt som en del av Desco von Schulthess i Zürich i 1975. Desco har tidligere vært representant for luksuriøse klokkemerker som f.eks Audemars Piguet og Jaeger-LeCoultre. I 1975 startet Desco produksjonen og markedsføring av egne klokker under merkenavnet Maurice Lacroix. Allerede innen i 1980 hadde Maurice Lacroix blitt så vellykket at fabrikken i Saignelégier sluttet å produsere for tredjepart.

Jeg personlig liker Maurice Lacroix på grunn av deres mange fantastisk og tidsriktige design. Aikon kolleksjonen er iøyenfallende, og består av klokker som folk virkelig legger merke til. Utenom Aikon kolleksjonen, er det vanskelig og ikke bli betatt av klokkene i Masterpice kolleksjonen. Kolleksjonen består av designpris vinnende klokker, og er noe helt eget for merket!

– Andreas Madsen,Digital Retail Manager

Se alle modeller

siste artikler