Om oss

Urmaker Christensen har preget Oslos bybilde i mer enn 60 år

Vi plukker bare ut de merkevarene vi har tro på og som har en kvalitet vi kan stå inne for. Blant disse er vi forhandler av de håndlagde urene fra Grand Seiko og den eneste forhandler i Norge av Seiko LX Line.

Vi fører også anerkjente kvalitets merker som Longines, Maurice Lacroix, Maurice Lacroix Master Collection, Baume ét Mercier, Rado, Certina og Victorinox og high end toolwatches fra Garmin. Alle disse mener vi representerer ur-faget på sitt beste.

Vi er Norges eneste Seiko Watch Saloon hvilket for deg som kunde innebærer at du hos oss vil finne hele SEIKO sin kolleksjon.

Vi er en av få tradisjonelle urmakere med verksted i butikken som fortsatt eksisterer i Oslo sentrum. Vi er autorisert Omega verksted, utfører reparasjoner på de fleste ur merker og behandler hvert eneste urverk med erfaring, presisjon og tålmodighet. Vår servicesjef Phat Huynh har lang erfaring med både gamle og nyere mekaniske ur fra sin tid hos Urmaker Alf Lie, Urmaker Bjerke og Swatch Group. Med denne erfaringen kan vi derfor reparere de fleste ur, øke livslengden og sørge for at disse finslipte instrumentene kan tikke videre fra generasjon til generasjon.

I spissen står 3. generasjon Christensen. Annichen Christensen leder en ung, entusiastisk og faglig sterk gjeng som ønsker deg velkommen her i Stortingsgaten.

Kontakt oss:

Urmaker Christensen AS

Stortingsgata 10

0161 Oslo

Organisasjosnummer: 811 994 812