Om oss

Urmaker Christensen er en velrenommert og tradisjonsrik urmaker som ble grunnlagt i Oslo Sentrum av Per H. Christensen i 1952. Selskapet har en lang historie i Oslos sentrumsområde og har alltid hatt fokus på kvalitet og godt håndverk, og dette er verdier som fortsatt er like viktige i dag som de var da virksomheten ble grunnlagt. I dag drives forretningen på grunnlag av de samme verdiene som i 1952, av tredje generasjon Annichen Christensen som i dag er eier og utdannet urmaker.  

 

I hjerte av Oslo senturm

Stortingsgaten 8, Oslo

Velkommen til Urmaker Christensen. Med en plassering midt i hjertet av Oslo, er det ikke rart at vi er en populær destinasjon for ur-entusiaster og samlere.

Når du besøker Urmaker Christensen, vil du også befinne deg midt i hjertet av Oslos. Karl Johans gate, Oslos mest berømte gate, er kun et steinkast unna, og det samme gjelder Slottet og Nasjonalteatret. Så om du leter etter en flott beliggenhet for å få reparert eller oppgradert ditt favorittur, eller bare ønsker å nyte den pulserende atmosfæren i Oslos sentrum, er Urmaker Christensen det perfekte stedet for deg. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Anerkjent urmaker verksted

Urmaker Christensen er i dag ikke bare en urmakerforretning, men også et sertifisert urmakerverksted som ligger i butikken. Her jobber det alltid to urmakere som utfører alt fra reparasjoner og vedlikehold til service av klokker. Vi mener at det er viktig å ha denne kompetansen i bedriften for å opprettholde vårt rykte som profesjonelle urmakere i Oslo Sentrum. Vi er opptatt av å gi våre kunder den beste servicen og kvaliteten på alle våre tjenester, og vår interne ekspertise er en avgjørende faktor i å sikre dette.