Verdi er mer enn det som møter øyet. 

Det er det som gjør at vi skiller oss ut. Vi vet at en klokke er mer enn et redskap for tidtaking, og at det ikke bare er et smykke. En klokke kan være forbundet med følelser fra fortiden, eller en tanke om fremtiden. Hos Urmaker Christensen møter du personer som har en sterk klokkeinteresse og kompetanse opparbeidet over flere år. Du kan derfor være sikker på at du og klokken din får den riktige ekspertisen.

Hver kunde og klokke er unik, og med forbehold av klokken tilstand og karakter kan vi tilby en av følgende avtaler; videreselge, kjøpe eller bytte klokken din. 

Urmaker Christensen Pre-Owned, har brukthandel løyve fra politiet og er autoriserte verdivurderer fra Norges Urmakerforbund. En ny og risikofri måte å kjøpe, selge og handle dine klokker på. 

Fyll ut skjema

Fyll raskt og enkelt ut skjema med informasjon om klokken din, ta noen bilder og send inn til oss.

Undersøkelse av klokken

Lever klokken din eller send den til oss. Urmakeren vil går grundig igjennom klokken din, og vil komme med en fagkyndig vurdering av uret ditt.

Avtale

Vi presenterer vårt bud, og hvis du er enig i valideringen av uret ditt, signerer vi en avtale.

Velg betaling

Når avtalen er signert velger du hvordan du ønsker å få betalt. Vi tilbyr bankoverføring eller butikk kredit til din neste klokke. Ved kommisjonssalg gjør vi utbetaling snarest etter fullført salg.

Selg klokken din med oss!

  JaNei


  JaNei


  JaNei  ALltid hos christensen pre-owned

  • Rask besvaringstid
  • Verdivurdering av autoriserte verdivurdere og utdannede fag-urmakere
  • Konkurransedyktige priser
  • Levere i butikken  eller enkelt send klokken til oss
  • Godt utvalg av nye og brukte klokker
  • Overføring av penger direkte til din bankkonto eller kundekreditt i butikken.
   

  Hvilke merker vi videreselger og kjøper:

  Vi kjøper/videreselger klokker fra flere merker både som vi forhandler og ikke forhandler, bland annet men ikke begrenset til: A. Lange & Söhne, Audemars Pigue, Blancpain, Breguet, Breitling, Chopard, Cartier, F.P. Journe, Grand Seiko, Girard-Perregaux, Glashütte Original, H. Moser & Cie, Heuer, Hublot, IWC (International Watch Company), Jaeger-LeCoultre, Longines, MB&F, Omega Watches, Patek Phillipe, Panerai, Richard Mille, Rolex, Tag-Heuer, Tudor, Vacheron & Constantin, Ulysse Nardin, Zenith. Hvis merket du ønsker selge ikke er med på listen fyll ut skjema uansett da listen ikke er komplett.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *