Oppdag – Baume & Mercier

Med en 190-årig historie har Baume & Mercier bygget et internasjonalt rykte om å skape luksuriøse sveitsiske klokker av høyeste kvalitet. Denne arven har blitt overført til en ubrutt rekke av urmakereksperter som kan spores tilbake til brødrene Louis-Victor og Célestin Baume, grunnleggerne av familiebedriften som skulle bli Baume & Mercier.I dag har Baume & Mercier valgt å  forplikte seg til å fortsette denne lange tradisjonen opprettholdt under Baume-brødrenes motto:“Godta bare perfeksjon, bare produser klokker av høyeste kvalitet.

kategorier

Herreklokker

Dameklokker

Nyheter

Se alle

KOLLEKSJONER

Riviera

Clifton Baumatic

Hampton

Classima

Classima Ladies

Andreas Madsen

Digital Retail Manager

Hvorfor vi anbefaler Baume & Mercier

Jeg pleier å si at Baume & Mercier er urmakerens favoritt. Klokkemerket som er det syvende eldste klokkeprodusenten fra Sveits har lenge vært å finne hos Urmaker Christensen. “Affordable Luxury” er mottoet til B&M og urene er klassiske, stilrene og elegante – og passer gjerne for hun eller han som vil ha noe ikke alle andre har. Jeg personlig fikk for alvor opp øynene for B&M når de i 2018 kom med sitt førte “in-house” urverk – Baumatic med 5 dagers gangreserve, antimagnetsime opp til 1500 Gauss, COSC-sertifisert nøyaktighet og anbefalt serviceintervall på mer enn 7 år.

Nå har Baume & Mercier relansert Riviera kolleksjonen fra 1970 tallet, og jeg må innrømme at Riviera 10617 får mye armtid hos meg om dagen.

 

– Andreas Madsen,Digital Retail Manager

Se alle modeller

Nyheter

kr 36 500 Fra kr 3091 per måned
kr 29 000 Fra kr 2466 per måned
kr 51 500 Fra kr 4341 per måned
kr 31 000 Fra kr 2633 per måned
kr 48 000 Fra kr 4049 per måned

siste artikler