Våre vilkår

I vår nettbutikk kan du handle på en trygg, sikker og enkel måte. Vi er en autorisert forhandler av merkene vi fører noe som innebærer at vi er en godkjent forhandler.

Det er 2 års internasjonal garanti fra kjøpsdato på alle våre varer, så fremt ikke annet fremkommer. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje på produktet. Som kunde i vår nettbutikk har du også 14 dagers angrerett ihht Angrerettloven.

Vi tilbyr gratis frakt på alle ordrer og varene vil bli levert via Bring. Du kan også velge å hente ordren din i vår butikk i Stortingsgaten 8.

Samtlige priser er angitt i norske kroner og merverdiavgiften er inkludert i prisen. Vi gjør vårt beste for at all informasjon på våre nettsider skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelser, priser eller annen informasjon som fremkommer på våre nettsider. De bilder som presenteres av respektive produkt kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For å kunne handle i Urmaker Christensens nettbutikk må du ha fylt 18 år.

Dersom du har noen spørsmål ta kontakt med oss på info@urmakerchristensen.no og vi vil hjelpe deg.

DIN BESTILLING

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om den er i overensstemmelse med bestillingen.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av den dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få tilbakemelding om dette.

Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører.

TO ÅRS GARANTI

Det er to års internasjonal garanti på alle produkter fra kjøpsdato, med mindre annet fremkommer. Denne garantien gjelder hos alle autoriserte forhandlere rundt om i verden. I tillegg har du fem års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov. Ved en eventuell reklamasjon/garanti reparasjon må du som kunde selv kunne vise til bekreftelse på kjøp. Internationalt garantikort som følger med din klokke er det vi foretrekker, men kvittering og utskrift fra nettbank er også godkjente bevis på kjøp.

Denne garantien/reklamasjonsretten dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje av produktet.

SIKKER BETALING

Når du handler i vår nettbutikk vil du ha muligheten til å velge mellom flere sikre betalingsmuligheter. Dette er de valgene du har:

  • Betaling med VISA eller Mastercard via Nets Netaxept
  • Klarna Payments
  • Vipps

For å kunne tilby deg Klarnas betalingsløsninger, kan vi komme til å overføre dine personopplysninger i kassen i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna, for at Klarna skal kunne vurdere hvorvidt du kvalifiserer for deres betalingsløsninger og for å skreddersy disse betalingsløsningene til deg. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

LEVERINGSBETINGELSER

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager.

Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrefristskjema vil bli sendt sammen med varen. Varen kan byttes i annen vare i en av våre butikker innen 30 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken ihht. Angrerettloven. Det er gratis frakt på alle bestillinger og varen sendes via Bring, eventuelt hentes i vår butikk i Stortingsgaten 10.

Ved forhåndsbestillinger vil det fremstå på vår nettside når varen er forventet inn. Dersom forsinkelser oppstår vil du bli kontaktet så fort vi har mottatt beskjed om forsinkelsen. 

SALGSVARER

Med salgsvarer avses produkter med nedsatt pris. Salgsvarer “selges som de er” ihht kosmetisk stand, hvilket innebærer at mindre riper, bruksmerker og andra kosmetiske defekter kan forekomme. Kosmetiske defekter påvirker ikke produktets tekniske ytelse eller garantier gitt fra oss og/eller leverandør.

RETUR OG BYTTERETT

For at bytterett eller angrerett skal kunne benyttes må produktet være i samme tilstand som ved levering og ubrukt hvilket innebærer at lenke ikke må være kortet og eventuell innpakning og/eller være inntakt.

30 DAGERS BYTTERETT

Når du handler hos Urmaker Christensen har du 30 dagers bytterett for ubrukte klokker uten lenke tilpassing. (Gjelder ikke klokker kjøpt i Urmaker Christensen Pre-owned avdeling eller salgsvarer)

BYTTERETT JULEGAVER 2022

Vi tilbyr bytterett frem til 15 januar 2023 for ubrukte klokker uten tilpasset lenke. (Gjelder kun klokker kjøpt til ordinærpris hvis annet ikke fremkommer og det gjelder ikke klokker kjøpt i Urmaker Christensen Pre-owned avdeling)

14 DAGERS ANGRERETT

Når du handler i Urmaker Christensens nettbutikk skal du alltid føle deg helt trygg, og vi forholder oss til Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven.

Ihht. Angrerettloven har du rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for kjøp av varer og enkelte tjenester over internett uten å oppgi grunn, ved å melde fra innen 14 dager etter at varen og angrerettskjema er mottatt. Melding om bruk av angreretten må være sendt til oss innen utløpet av fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Man har ikke angrerett på graverte varer. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet være levert oss i tilnærmet mengde og stand som du mottok den (les mer under «Retur av varer»).

Har du spørsmål om Angrerettloven, Forbrukerkjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke. Informasjon finner du på www.forbrukerradet.no. 

 

RETUR AV VARER

Hvis du har mottatt en vare som er feilbestilt eller som du ikke ønsker å beholde, kan du returnere varen til oss. Se da på angrerettskjemaet som fulgte med varen. Dette skjemaet skal alltid følge med varen når du sender den i retur. Varer kan returneres til oss hvis det skulle være en feil på varen, du har mottatt feil vare, mottatt varer du ikke har bestilt eller at du angrer på kjøpet. Ihht. Angrerettloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt varen.

Når varen returneres må den være ubrukt og sendes i original forpakningen med alle etiketter på. Beskyttelsesplast, pris og tagger skal heller ikke være tatt bort dersom dette fulgte med. Eventuell returforsendelse må betales av deg.

Dersom du har mottatt varen i gave er angrerettskjemaet og kvittering sendt til betaler av gaven. Varen kan enten byttes i annen vare i vår butikk i Stortingsgaten 8. Du kan også velge å få en tilgodelapp.

Varene sendes til følgende adresse:

Urmaker Christensen AS

Stortingsgaten 8

0161 Oslo

Forhåndsbetaling / Depositum

Forhåndsbetaling / Depostium er bindende. Ved kansellering av bestilling utsteder vi tilgodelapp. Gyldighet 2 år.