Det er få klokker, om noen, som har et bedre rykte på seg for å tåle «alt» og være den perfekte hverdagsklokke, enn Victorinox I.N.O.X.  Victorinox I.N.O.X har blitt en favoritt blant de som vil ha en klokke som ser bra ut, men som de ikke trenger å være redd for blir ødelagt av litt tøff bruk i en hverdag full av forskjellige utfordringer.

Under vårens Baselworld kunne Victorinox stolt presentere ytterligere tilskudd i I.N.O.X. familien; I.N.O.X. Professional Diver Steel, I.N.O.X. Carbon og I.N.O.X. Carbon Limited. Vi har tatt en titt på modellene, i tillegg til en slager som kom på markedet i 2018, I.N.O.X. Professional Diver Titan. Felles for alle klokkene er at de har gått gjennom noen av de strengeste kvalitetskontrollene en klokke kan gå gjennom. 130 forskjellige tester for å sikre at du som eier av en Victorinox I.N.O.X. kan være trygg på at akkurat din klokke er så slitesterk som vi forventer av et Victorinox produkt.

Victorinox I.N.O.X. Professional Diver

Når du dykker inn i det ukjente trenger du utstyr du kan stole på. Dette 45mm ISO 6425 sertifiserte dykkeruret er virkelig et presisjonsinstrument som vil vise seg tilliten verdig. Med en nydelig sandblåst matt kasse i rustfritt stål og 3 ulike urskive (sort, grå og blå), er dette klokker som viderefører det robuste uttrykket Victorinox I.N.O.X. serien er så kjent for. Det vi finner ganske stilig med de forskjellige urskivene/modellene er at alle har noen egne særpreg. For eksempel så har Victorinox I.N.O.X. Diver med Blå skive og paracord reim (ref: 241812) en rød og hvit stripete sekundviser som skiller seg fra de andre modellene i serien. Dette er med på å gi de forskjellige klokkene en egen personlighet og det gjør hver modell unik. Sett dette sammen med vanntetthet til 200 meter, støtsikkert og antireflekterende safirglass, så har du en stilfull klokke som tåler det meste.

Victorinox I.N.O.X. Professional Diver Titan

I 2018 utvidet Victorinox den populære I.N.O.X. Professional Diver serien med quartz-modeller i titan. I.N.O.X Professional Diver Titanium kommer i en 45mm stor sandblåst(matte) urkasse og kan leveres med fem forskjellige farger på urskiven (matt grå, blå, kamuflasje, sort og hvit). 

For de av dere som er kjent med I.N.O.X. kommer kvaliteten og robustheten ikke som noe overraskelse. Det kan være godt å vite, da mange nok kjøper hverdagsklokkene sine for utseende, men liker at de kan tåle litt juling. Og her scorer I.N.O.X. Diver Titan høyt på begge kriterier. Det at den er laget i titan, et metall som har en utrolig vekt/styrke ratio, noe som vil si at selv om klokken er veldig lett, så tåler metallet mer enn stål.

I.N.O.X. Carbon

Skulle du ønske deg en hardfør klokke i et materiale litt utenom det vanlige er Victorinox I.N.O.X. Carbon det perfekte valget for deg. Som navnet tilsier er denne modellen laget i karbon, som gjør den ekstremt hardfør og ripebestandig. I denne kommandosoldat inspirerte klokken på 43mm er brukervennlighet i fokus. Med nummer, logo og visere trukket med Super-Luminova blir klokken lett å lese både natt og dag. Med datovisning plassert klokken 5 på skiven, samt den utrolig slitesterke paracord reimen, er dette en praktisk klokke som passer de fleste, både i villmarken og det urbane.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.