Vi lanserer nå Oris som nytt merke hos oss, og er stolte av å presentere i høst det som er den eneste uavhengige sveitsiske produsenten av størrelse i et sterkt mellomprismarked. Oris har i et utfordrende 2020 hatt et år preget av vekst og flere nye modeller enn de fleste, og har en sterk fanbase. I et marked preget av mye vintage-inspirasjon får vi inn flere varianter av den klasseledende Divers 65 i flere utgaver, men Oris er mye mer enn dette.

Oris er basert i Hölstein i Sveits fra 1904 og startet med produksjon av pilot-ur rett etter 1910, Deres kjente Big Crown ble lansert i 1938 og er en kjent design vi finner igjen i dag i deres Big Crown Pointer Date. Oris er kjent for en sterk integritet, velkjent design og høy grad av egenproduksjon. Vi vil den neste uken presentere flere av de kjente modellene fra Oris som spesialiserer seg på vintage – og moderne pilot – og dykkerur, med et sterkt sortiment som nå også inneholder egne manufaktur-urverk.

Oris Divers 65

Det Hölstein-baserte Oris har de siste årene vært i en klasse for seg i det som svært mange vil ha på håndleddet i 2020, et slankt vintage-inspirert dykkerur med sin Divers 65. Fra introduksjonen for noen år siden er dette nå en komplett serie med flere dimensjoner, farger og remmer i alt fra myk silikongummi til en lenke i slank oysterstil i børstet stål med polerte sidestykker. Drøm deg bort til en varm dag, en speedbåt i St.Tropez i sekstiårene, og SCUBA-utstyr klar til dykk, med en Divers 65 på armen og Brigitte Bardot ved roret.

Oris Big Crown Pilot og Pro Pilot

Moderne skarpe linjer, høy lesbarhet og tekniske finesse som høydemålere og urkasse I matt titan. Oris har flere eksempler i sin linje av klassiske funksjonelle pilot-ur med moderne snitt, og eksakte mekaniske urverk basert på Sellita SW-300, og pilotmodeller med Oris’ eget manufakturverk. Enten du er en desk-pilot eller faktisk vil bruke funksjonaliteten ved spakene i et fly, har du en komplett serie med sportsklokker med sylskarp lesbarhet og sveitsisk håndverk du kan stole på, med høyteknologiske materialer i både kasse og remmer.

Oris Aquis

Aquis-serien er en av de mest komplette seriene av moderne dykkerur i 2020. Her har Oris det som for mange er førstevalget når de ser etter en gjennomført moderne diver uten spor av retro eller vintage, en tool watch som har perfekt lesbarhet også i mørket med store applikerte indicer og godt nattelys fra Super-Luminova – en sterk makker til dine eventyr. For med denne kan du ikke bli sittende ved skrivebordet, den vil både inspirere deg og hjelpe deg på vei, det kan vi garantere. Ergonomisk myk gummirem og klassisk monokromt uttrykk med en barsk sort skive, eller en børstet og polert kraftig lenke og 43mm i årets sterke farge – grønn sunray.

-25%
Opprinnelig pris var: kr 27 500.Nåværende pris er: kr 20 625. Fra kr 1768 per måned
kr 21 200 Fra kr 1816 per måned
kr 24 800 Fra kr 2116 per måned

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *