Garmin presenterer fenix 6, neste generasjon i den populære serien med GPS-multisportklokker med smartfunksjoner. Med solcellelading, Power Manager for bedre kontroll på gjenværende batterilevetid, PacePro™-funksjonalitet for tempoveiledning basert på høydeprofil og den største runde skjermen fra Garmin noensinne.

fēnix 6X Pro Solar 

fenix 6X Pro Solar er Garmins første klokke med solcellelading. Med Power GlassTM, en transparent linse som benytter solens energi for å forlenge batteriets levetid, får du mer tid til aktiviteter, treningsfunksjoner, kartnavigering, streaming av musikk og mye mer. Med mulighet for å kontrollere oppladet solenergi kan du forlenge batterilevetiden med opptil tre dager i smartklokke-modus1.

fenix 6-serien – Pro & Sapphire 

GPS-multisportklokkene fēnix 6 og fenix 6X leveres med et robust, elegant design og er både stilige og bekvemlige på håndleddet. Skjermene er 1,3 eller 1,4 tommer, hvilket er 17 og 36 prosent større enn for tidligere fenix-modeller. Fenix 6S beholder sin 1,2 tommer skjerm, for at det fortsatt skal finnes en klokke i serien som er beregnet for mindre og smalere håndledd. I tillegg leveres et nytt QuickFitTM armbånd i vevd nylon og nye farger på ulike silikonarmbånd.

Ny PacePro funksjon i fenix 6

Med fenix 6 serien introduseres den nye PacePro-funksjonen, som hjelper deg å holde riktig tempo når du trener i kupert terreng. Funksjonen tar hensyn til høydekurver og justerer tempoet når du er i en planlagt løype. Du kan planlegge løyper direkte på klokken, eller i forkant i Garmin ConnectTM eller Garmin Connect Mobile. Når du har startet aktiviteten ser du på klokken hvilket tempo som er satt som hovedmål, ditt faktiske tempo, avstanden til neste delmål og en tempoberegning som viser om du er før eller etter målsatt tid. 

Fenix 6

TopoActive Europe kart

fenix 6 serien leveres preprogrammert med TopoActive Europe kart og skikart for mer enn 2000 internasjonale alpinanlegg samt 41000 golfbanekart.

Stream Musikk

Du kan synkronisere spillelister fra de mest populære musikkstreamingtjenesteleverandørene2 og lagre opptil 2000 sanger på klokken.

Ny Power Manager i fenix 6

Med den nye Power Manager funksjonen kan du se, tilpasse og kontrollere hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batterilevetiden. Før du starter en aktivitet eller et langdistanseløp, kan du se om batteriet holder til planlagt aktivitet eller må lades. Du kan justere batterisparing ved å inaktivere visse funksjoner og forlenge batterilevetiden.

ClimbPro-funksjonen

fenix 6 serien leveres også med den populære ClimbPro-funksjonen, som viser sanntidsinformasjon om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigninger, distanse og høyde. 

Fullspekket med funksjoner

Klokkene i fenix 6 serien er fullspekket med smarte funksjoner inklusive preprogrammerte aktivitetsprofiler, VO2 maks beregning og treningsstatus med justeringer for temperatur og høyde.

Alle modellene leveres med pulsmåling på håndleddet3 (også ved svømming), stressporing gjennom hele døgnet og Pulse Oxfor å måle hvor godt kroppen din tar opp oksygen for akklimatisering til høyde og avansert søvnovervåking. I tillegg gir Body BatteryTMinformasjon om kroppens energinivåer på et gitt tidspunkt, noe som hjelper med å planlegge trening, hviletid og søvn.

Enkelt å være tilkoblet

Det er enkelt å alltid være tilkoblet med fenix 6 serien. Ved hjelp av smartvarsler på håndleddet ser man for eksempel telefonanrop, sms og e-post. Alle modeller leveres med Garmin Pay, en kontaktløs betalingsløsning, og er enkel å benytte om man ikke har med seg kontanter eller kort.

Forhåndsbestill nå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *