Ny gjesteskribent: Jørgen Erdahl
Skrevet av: Urmaker Christensen

Hos Urmaker Christensen har vi en sterk kjærlighet til klokker. Det er en lidenskap vi håper skinner gjennom for alle som besøker oss, enten man er erfaren entusiast eller bare så vidt har begynt å bli nysgjerrig på klokker av høy kvalitet.

Også her på nettsidene ønsker vi å nå våre gjester på en god måte – og gi alle besøkende et innblikk i vår spennende verden av tidsvisende instrumenter. Vi har derfor en egen bloggseksjon, hvor vi fra tid til annen publiserer innhold og nyheter fra vårt brede sortiment av kvalitetsklokker. For å styrke innholdsproduksjonen har vi derfor hentet inn en av landets mest respekterte klokkejournalister, Jørgen Erdahl, som ny gjesteskribent.

– Klokker er en av mine virkelig store lidenskaper, og jeg gleder meg til å kunne bidra til å formidle litt av den gleden også her på Urmaker Christensens nettsider. Jeg håper leserne vil finne artiklene både interessante og givende, sier Erdahl.

De siste årene har Erdahl bidratt til både egne prosjekter, og som fast redaksjonsmedlem hos flere av landets mest anerkjente nettsteder og magasiner om klokker og horologi. Han har gjennom de siste årene blitt kjent for sin frittalende og ofte direkte stil, krydret med solid innsikt i klokkebransjen både her hjemme og internasjonalt.

For Urmaker Christensen vil Erdahl bidra med artikler rundt klokkenyheter og aktuelle arrangementer, samt sine skråblikk på utvalgte merker eller modeller.

Vi ønsker Jørgen velkommen som ny gjesteskribent!

One thought on “Det er med glede vi nå kan presentere våre nye gjesteskribent: Jørgen Erdahl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.