Klokkene som tar del i din aktive livsstil

Garmin har eksistert i over 30 år. Den anerkjente merkevaren har alltid utfordret og skjøvet grensene. Aktive friluftsentusiaster har fått oppleve solide produkter av høy kvalitet. GPS-produkter er grunnlaget for alle produktene, med mer eller mindre avansert teknologi som gir et ekstra lag med funksjonalitet og øker brukeropplevelsen.

”Dra dit og kom tilbake igjen” er mottoet som definerer både Garmin-merket og produktene. Det er viktig for å sette mål, nå dem og komme tilbake i god stand. Ikke bare geografiske koordinater på et kart, men også i livet. Det handler om helse, stress, hjertefrekvens og velvære.

urmakerchristensen 04799

Livet er digitalt
Dagens samfunn er digitalt, og kanskje er det på tide at klokken du har på håndleddet også er digital, med et luksuriøst preg og smarte funksjoner?

Garmin begynte allerede i 2003 med smartklokker. Klokkene var en av de første som kunne kobles til smarttelefon og hadde avanserte digitale funksjoner som strakk seg lengre enn å kun vise tid og dato. Kanskje burde også en klokke fra 2021 gjøre mer enn å fortelle bare tid og dato?

Neste generasjons verktøy
MARQ Collection, er en serie av verktøyklokker av tradisjonell klokkekvalitet. Klokkene er tilkoblet hverandre og utviklet basert på Garmins mangeårige erfaring innen luftfarts-, bil-, marine-, utendørs- og sportsmarkedet.

Garmin har endret markedet for smart-klokker. MARQ-klokkene er utviklet for å levere på toppnivået av mulitfunksjonsklokker. De er utstyrt med moderne applikasjoner og har smarte funksjoner – MARQ Aviator, MARQ Driver, MARQ Captain, MARQ Expedition og MARQ Athlete. Hver modell har et unikt design. Inspirasjonen er hentet fra brukerne som har lidenskap for fly, konkurranse, seiling, utforske eller delta i et variert utvalg av idretter.

static post golfer2
static post athlete2

Smart-funksjoner
Klokkene benytter et digitalt display som er lesbart i sollys. I tillegg kan brukeren glede seg over funksjoner som GPS med høy ytelse og avanserte sensorer. Blant annet håndleddbaserte pulsmålere og pulsox 2, som lar brukeren spore et bredt spekter av sportsaktiviteter, som løping, sykling, svømming, ski og golf. Klokken har også smartklokkefunksjoner av førsteklasses kvalitet, inkludert innebygd musikklagring fra Spotify og Deezer, betalingsløsningen Garmin Pay™, smarte meldinger og avansert daglig sporing av aktiviteter.

Imponerende batterilevetid
For den som etterspør lengre og bedre batterilevetid, varierer batterilevetiden fra 12 dager i smartklokkemodus til 28 timer i GPS-modus.

Materiale
MARQ Collection bruker eksklusive materialer. Klokken er designet med stor forsiktighet når det gjelder valg av materiale og kvalitet. Her kan du forvente et produkt som garanterer ytelse i de mest krevende miljøene.

Klokkene representerer et autentisk uttrykk som gjenspeiler brukerens høye ambisjoner. MARQ-klokkene er laget av titan. Et lett materiale som likevel er svært slitesterkt. I kombinasjon med en buet safirkrystall for optimal ripebestandighet, skapes den solide kjernen til alle MARQ-klokkene. Armbåndet er av høy kvalitet som utfyller karakteren til MARQ-klokken. I tillegg kan eieren matche stilen med Garmins utskiftbare QuickFit-

static post driver2
urmakerchristensen 04818

Fem modeller
MARQ Collection er designet med presisjon i hver detalj. Du får avanserte og spesifikke funksjoner som er utvalgt til hver modell. Materialene er nøye selektert. Både form og funksjon er utformet unikt i hver enkelt klokke, for å fungere optimalt til de varierte bruksområdene og formålene.

Se alle modeller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *