Urmaker

Klokker er finstemte instrumenter som krever regelmessig tilsyn. Våre urmakere har erfaring, et øye for de minste detaljer og nøyaktigheten som kreves for at klokken din kan yte presist hver dag. Vi har bygd opp vår ekspertise over 60 år og kan hjelpe deg med overhaling av både nye og eldre mekaniske klokker, skift av pakninger, eller bare et batteriskift på vårt verksted.

 

Overhalinger:

Vi utfører overhalinger på både quartz og mekaniske ur hos oss. Det betyr at vi kan forlenge levetiden på dine ur, uansett om det er ny moderne teknologi eller verk som kommer fra tidlig 1900-tall, så lenge deler er tilgjengelig.

En overhaling av urverket ditt innebærer at vi plukker fra hverandre hele urverket og renser hver eneste del . Hver del blir så undersøkt og byttet dersom det er nødvendig. Vi benytter kun originale deler og er blant annet sertifisert Omega verksted. Vi smører deretter opp verket med ny olje for å redusere friksjon og slitasje. Dette sikrer også at urverket yter nøyaktig. For å garantere at klokken fortsetter å yte presist blir balansehjulet grundig regulert og testet over flere dager for å bekrefte resultatene.

Batteriservice:

Batteriservice består av tre deler. Vi bytter batteri, vi renser lenke og etter batteriskift trykktester vi også klokken din om den er tett mot vann og støv. Dette gjør vi for å kunne gi deg en tilbakemelding på om klokken din er trygg å bruke i vann, eller om det er på tide med et pakningsbytte.

Denne servicen tar ca. 45 min fra innlevering avhengig av pågang, og du får en hentelapp om du ikke ønsker å vente på stedet. Vi gjør samtidig en rens av lenken for å bevare ledd og stifter, i tillegg er en slik rens bra for din hygiene.

Øvrig service:
• Bytte glass
• Feste visere
• Bytte rem/lenke
• Bytte pakningssett
• Polering
• Bytte krone/velle
• Lenketilpassing

Urmaker

 

Prisliste på service

Motta en prissoversikt om service spesefikt for din klokke. Helt uforpliktende.


Mekanisk opptrekkAutomatisk opptrekkChronograph/komplikasjonsurverkLommeurQuartzQuartz Chronograph/komplikasjonsurverk

Pakningsett (inkl. krone)BaklokkspakningGlassbytte MineralGlassbytte SafirMontere visere/indekserPolering av kassePolering av kasse og lenkeBatteriskift uten trykktestBatteriskift med trykktestBatteriskift monocoque (inkl. trykktest)Batteripakke (Batteriskift, trykktest, kasse- og lenkerens)