Se alle modeller

What is time?
The never ending quest.
The passion at the heart and soul,
driving every Takumi at Grand Seiko.
From planning, to design, to the actual making
and throughout their offer.
Passionate, meticulous and uncompromising.
Their quest knows no end.

For they know
that there is a spirituality of time to be discovered.
Uniquely Japaneseand revered throughout history.

Time is nature.
With all her expressions.
Each fleeting moment,
minute and second a unique expression.
Unveiled through nuances of light and shadow.

Fast and slow.
Serene and dynamic.
Passing and greeting.
Always in motion.
Graceful, ever-changing and grand.

KOLLEKSJONER

Grand Seiko Elegance er preget av et elegant design og klassisk japansk håndverkkunst. Klokkene kommer på lærremmer og har rene og minimalistiske urskiver.

Grand Seiko Heritage Collection er kanskje den mest etterspurte kolleksjonen til Grand Seiko. Klokkene er designet på grunnprinsippene til Grand Seiko fra 60 tallet som representerer presisjon, skjønnhet, lesbarhet og brukervennlighet.

I tillegg til klassiske dykkerklokker setter komplikasjoner i urverket som GMT og kronografmoduler sitt preg på klokkene som befinner seg i Grand Seiko Sport Collection.

kategorier

Herreklokker

Dameklokker

Nyheter

Limiterte modeller

Andreas Madsen

Digital Retail Manager

Hvorfor vi anbefaler Grand Seiko

Som ansatt hos Urmaker Christensen er det vanskelig å ikke forelske seg i klokkemerket Grand Seiko. Merket har revolusjonert urmakerbransjen med mange innovasjoner. Spring Drive teknologien til Grand Seiko tilbyr en glidende sekundviser, og en nøyaktighet som ikke kan sammenlignes med andre mekaniske klokker. Grand Seiko består av tre kolleksjoner, hvorav klokkene fra heritage kolleksjonen er min favoritt.

Japansk natur gjenspeiles i valg av design på flere av modellene, og min klare favoritt er modellen SBGA211, bedre kjent som “Snowflake”. Skiven er inspirert av snøen på fjellene som omringer Shinshu Watch Studios, hvor Spring Drive urverkene lages og her viser Grand Seiko hvor stort fokus de legger på detaljer.

Se alle modeller

siste artikler