Historien til Seiko startet helt tilbake i 1881 da en 22 år gammel entreprenør med navnet Kintaro Hattori åpnet en butikk som solgte og reparerte klokker sentralt i Tokyo, Japan. Etter et stort jordskjelv i 1923, som ødela «Seikosha»-fabrikken, var det klart for en ny start og den første offisielle Seiko klokken ble produsert.

Seiko har alltid hatt jobbet for å være et steg foran andre, og med et brennende ønske om å utvikle et produkt som var det mest perfekte i hele verden. Etter flere år med utvikling og testing kom første Grand Seiko i 1960 – En klokke som er perfeksjonert ned til minste detalj.

Siden starten har Grand Seiko sitt oppdrag vært å designe de mest avanserte og praktiske klokkene i verden, og en Grand Seiko kjennetegnes som elegant, tidløs og er en definisjon på kvalitet og eksklusivitet. Uansett om det er en klassisk, sporty eller tradisjonell klokke; Grand Seiko står for like høye standarder av presisjon, holdbarhet og lesbarhet i hver enkelt modell.

Alle Grand Seiko klokker er håndlagde i Japan og er designet med en av disse tre hjerter: Mekanisk, quartz eller det unike Spring Drive – verket.

Med krevende standard av ingeniørkunst og Zaratsu-håndpolering gir det et resultat av en speil-lignende flate på klokkens kasse og enhver detalj i klokken har en mening. Grand Seiko er perfeksjon i hver minste detalj.

Se alle modeller

Hold deg oppdatert på Grand SEiko