Om oss

Urmaker Christensen har preget Oslos bybilde i mer enn 60 år

Vi plukker bare ut de merkevarene vi har tro på og som har en kvalitet vi kan stå inne for. Blant disse er vi eneste forhandler på Østlandet av de håndlagde urene fra Grand Seiko og den eneste forhandler i Oslo sentrum av det norske merket Bruvik. Vi fører også merker som Longines, Maurice Lacroix, Baume & Mercier, Rado, Certina og Victorinox. Alle disse representerer urfaget på sitt beste.

Vi er en av få tradisjonelle urmakere med verksted i butikken som fortsatt eksisterer i Oslo sentrum. Vi utfører reparasjoner på de fleste ur og behandler hvert eneste urverk med erfaring, presisjon og tålmodighet. Vår servicesjef Rasmus Liseth har lang erfaring med både gamle og nyere mekaniske ur fra sin tid hos Urmaker Alf Lie og Swatch Group. Med denne erfaringen kan vi derfor reparere de fleste ur, øke produktiviteten og sørge for at disse finslipte instrumentene kan tikke videre fra generasjon til generasjon.

I spissen står 3. generasjon Christensen. Annichen Christensen leder en ung, entusiastisk og faglig sterk gjeng som ønsker deg velkommen her i Stortingsgaten.