Victorinox FieldForce er den nyeste modellen til dette velrenommerte Swiss Army merket. Stilen på klokken er tungt påvirket av den tidligere modellen Chrono Classic, som har vært en bestselger for Victorinox i flere år. Av den grunn har Victorinox valgt å utvide porteføljen sin med denne moderne vrien på den gamle klassikeren. Denne nye lanseringen holder seg tro til den velkjente Victorinox stilen og kvaliteten, nemlig at den er skapt for å tilby akkurat samme nivå av holdbarhet og funksjonalitet som vi er blitt vant til og forventer fra Victorinox.

Victorinox FieldForce er like slitesterk og funksjonell som det militærinspirerte navnet tyder på. De klassiske klokkene fører deg til kjernen av Victorinox som merkevare, fullspekket i tradisjon, kvalitet og innovativt design.

Før vi går nærmere inn på hva FieldForce har å tilby skal vi gå gjennom de harde fakta om klokken. Urkassen måler 42mm og er laget i rustfritt stål(316L). Glasset er meget ripebestandig, trippel-belagt antireflekterende safirglass. Og urverket kommer fra den sveitsiske produsenten Ronda. 

Denne nye Quartz kolleksjonen består av 12 forskjellige design og du som forbruker kan velge mellom hvit, blå og sort skive. Kombiner dette med blå eller sort bezel samt valget mellom brun eller sort skinnreim eller den klassiske stållenken. Så er det noe for enhver smak.

FieldForce 3-hånds 

I tillegg til å kunne velge mellom forskjellige farger på urskiven og reim, kommer altså FieldForce i to forskjellige modeller. Den vanlige 3-hånds modellen, som har en ren  og lettleselig tallskive, med vanlig time-, minutt-, og sekundvisere. Med datovisning plassert klokken tre og en størrelse på 42mm blir dette en sporty klokke med et klassisk design.

FieldForce Chrono. 

Er du av de som liker, eller trenger, flere funksjoner på klokken din er FieldForce Chronograph et godt valg. Med den samme størrelsen som 3-håndsmodellen(42mm) og alle de samme spesifikasjonene (ripebestandig safirglass med 3 lags antireflekterende belegg, kronebeskytter og 100 meter vanntetthet) er dette også en klassiker med sporty utseende som tåler de fleste utfordringer. Denne modellene kan i tillegg vise til funksjoner som stoppeklokke og tachymeterskala. Også denne modellen har datovisning, men her er den plassert klokken fem på skiven på grunn av kronografen. 

Begge modellene har en klassisk utforming og utseende som passer til de fleste anledninger. 3-håndsmodellen kan virke noe mere ren og klassisk enn kronografmodellen som igjen utstråler et noe mer sporty uttrykk. Begge modeller vil uansett ikke gjøre seg bort, verken til fjells, til sjøs eller på byen. 

Ser en nærmere på skivene vil en fort legge merke til hvor ren og ryddig selve skiven er. Øverst på skiven finner en det ikoniske skjoldet og korset som Victorinox er så kjent for. Det skarpe øye vil også legge merke til at minutt og timeviseren har fått formen av foldekniven som mange forbinder med merket. Store og tydelige indekser med tall som er påført Super-Luminova gir klokken god lesbarhet både dag og natt.

Kvalitet er ett ord som går igjen ofte når en leser eller hører noen snakke om Victorinox. Og kvaliteten skinner til de grader gjennom på denne modellen. Her er det kvalitet i hver minste detalj. Alt i fra den avanserte kronebeskyttelsen og valget av safirglass, til at den er vanntett til 100 meter. Før en får mulighet til å beundre en Victorinox klokke på håndleddet har den vært gjennom 100 tester for å kunne bestå den tøffe kvalitetskontrollen til Victorinox. På denne måten vet kunder at om en klokke bærer Victorinox seglet, så er det kvalitet og FieldForce er intet unntak.

Et annet begrep som er talende for Victorinox FieldForce er funksjonalitet. Er du eier av en 3-hånds FieldForce kan du når som helst sjekke dag og dato da denne klokken har dag og datovisning plassert klokken 3 på urskiven. Har du en FieldForce Chronograph kan du i tillegg benytte deg av stoppeklokke og tachymeter skala. Dette i tillegg til at du kan føle deg trygg på at klokken virker som den skal, selv under de tøffeste omstendigheter, gjør dette til et funksjonelt ur som vil være en trofast følgesvenn hvor enn du måtte befinne deg.

Med sitt fokus på funksjonalitet og kvalitet er det mye som tyder på at FieldForce kommer til å bli en minst like stor favoritt blant folket som sin forgjenger Chrono Classic.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.