Captain cook en moderne tolkning av originalen

 

Den nye Captain Cook kolleksjonen er en moderne tolkning av originalen og trekker tydelig frem merkets historie med vintage-inspirerte klokker i ekte Rado-stil.

På 80-tallet revolusjonerte Rado ur-industrien med sine keramiske klokker, men allerede før den tid var merket kjent for sine karakteristiske ur – deriblant den dykkerinspirerte Captain Cook fra 1962 som var kjent for sitt tøffe og robuste design.

Med utgangspunkt i det originale designet og med bruk av sine signaturmaterialer forener Rado i år de mest betydningsfulle elementene til en sterk nytolkning. Rado har blant annet videreført symbolet med tre sjøhester på baksiden av kassen som et tegn på vannresistens, noe som kan dateres tilbake til 1950-tallet. Klokkene har også mekaniske urverk noe det bevegelige ankeret på skiven symboliserer.

De nye modellene til Rado på 42 mm kombinerer vintage design med moderne kunnskap i form av farge, fasong og valg av materialer. Dette gir et spennende resultat hvor merket uttrykker tidløshet, med ett ben i fortiden og ett i fremtiden.

Captain cook

CAPTAIN COOK AUTOMATIC LIMITED EDITION

Rado Tradition Captain Cook Automatic Limited Edition leveres i et stilfullt skinnetui med utskiftbare remmer.

Med en kasse på 37 mm, dreibar bezel i dykkerstil og visere formet som et sverd og en pil, er denne Captain Cook modellen tro mot originalen fra 1962. Moderne materialer som keramisk bezel og buet safirglass er med på å fremheve de mest betydningsfulle elementene ved klokken.

Urverket fra ETA, kaliber C07, har en gangreserve på opptil 80 timer. Klokken er en limited edition i 1.962 eksemplarer som leveres i et skinnetui med et utvalg av utskiftbare remmer – her kan du velge mellom brun vintage skinnrem, NATO-rem eller en Milanese lenke i stål.

Se alle modeller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.