Tenk deg at du skal ha en ny klokke. Velger du etter design, pris eller din egen personlighet? Hvem er du? Hvem vil du være? Her er vår veiledning:

Den ambisiøse

Ambisiøs og sulten. På rett sted til rett tid. Maurice Lacroix Aikon er den perfekte klokken for en motivert og ambisiøs mann. Vær til stede når du skal og du vil huske møtene dine med Aikon. Aikon slekter på den ikoniske «Calypso»-modellen til Maurice Lacroix og har mange av de samme designelementene. Et robust design med en elegant finish gjør klokken til en perfekt match for det fartsfulle livet i en storby. Feire din suksess med Aikon.

Aikon

Globetrotteren

Er du ung og eventyrlysten? Livet som globetrotter er ikke for alle. Alle kan ikke være en utforsker, en Venturer. Lev livet fritt, men det er likevel viktig å huske tiden. Med Maurice Lacroix Aikon Venturer får du et solid reisefølge som du kan stole på. Vær i tide til flyet eller toget med din Aikon Venturer. Bali, Australia, England, USA eller innenfor Skandinavia? Venturer blir med deg på alle dine eventyr. Med denne allsidige klokken kan du gå rett fra flyet til stranda, og rett i vannet. Med sine 300 vannavstøtende meter er Aikon Venturer overraskende elegant og stilren. Hopp i dusjen og gjør deg klar for en lokal kulturopplevelse, alt uten å tenke på å bytte klokke!

Styrken til et design ligger i evnen til å utvikle seg. Dette gjenspeiles i et tidløst og evigvarende design i Venturer. Suksess er en reise, ikke en destinasjon, og Venturer er med deg på hele reisen.

Aikon Venturer

Kvalitetssøkeren og historiefortelleren

Når det kommer til kvalitet, er det ikke fremmed for Maurice Lacroix . Den anerkjente kvaliteten gjenspeiler seg også i Aikon Mercury, en modell som er rettet mot den som søker ekstra kvalitet og utfordring. Det er lansert en modell med helt unike komplikasjoner og med en sterk historie. Aikon Mercurys visere ser ved første øyekast ut som normale visere, men med et lite vipp snurrer time- og minuttviserne fritt og forlater sine kronometriske plikter. Vipp klokken opp igjen, og Aikon Mercury faller tilbake og gir deg riktig tid. Finn kvalitet og historie i Aikon Mercury.

Aikon Mercury

Historien bak

Desco von Schulthess Company lanserte sine første klokkemodeller under navnet Maurice Lacroix i 1975. Bedriften kunne spille på sin lange erfaring i industrien, ettersom de hadde representert velkjente sveitsiske klokkemerker siden 1946. Desco hadde da siden opprinnelsen i 1889 drevet innen silkehandel og var godt kjent med luksusvarer. I 1960 kjøpte morselskapet til Maurice Lacroix en fabrikk for sammensetting av klokker i Saignelegier. I hjertet av Jura-fjellene ble høykvalitets urverk for store merkevarer bygget. Takket være kunnskapen etter flere tiår med å bygge høykvalitets urverk, var det et det bare et lite steg for Desco von Schulthess å skape sin egen merkevare. Maurice Lacroix var født.

I løpet av 1990-tallet opplevde Maurice Lacroix enorm suksess med lansering av luksuskolleksjonen Les Mécaniques, som senere ble omdøt til det vi vi dag kjenner som Masterpiece-kolleksjonen. I løpet av denne tiden løftet selskapet seg opp i det anerkjente selskapet av andre sveitsiske klokkeprodusenter, både ved å opprettholde tradisjonell sveitsisk klokkekunde og ved å lage sine egne Masterpiece-kalibre.

Gjennom århundrene, til ære for den innovative sjelen og perfeksjonismen til sine urmakere, har Sveits tjent opp enestående rykte. Maurice Lacroix er opptatt av å opprettholde denne tradisjonen og den høye standarden for urmakerhåndverk. I mer enn 40 år har Maurice Lacroix klokker blitt produsert i selskapets egne topp moderne verksteder i Saignelegier. Her samles alle faktorer som er avgjørende for en vellykket produksjon utmerkede klokker med høy oppfattet verdi: kunnskaper om urmakeri, dyktig håndverk, industriell kompetanse, teknologisk evne og ikke minst en følelse av kvalitet.

Maurice Lacroix har vunnet over et dusin priser for sine klokker gjennom årene, ettersom paneler i industrien verdsetter designet, kreativiteten og håndverket. Merkevaren fortsetter å vokse basert på høy kvalitet, pålitelighet, oppfinnsomhet og besluttsomhet, uttrykket gjennom nyere design. «Success is a journey, not a destination» er i hjertet av kulturen hos Maurice Lacroix.

I løpet av disse årene har dette vokst til 15 interne kalibre. Klokkemerket har vunnet mange prestisjefylte priser og patenter for deres unike og innovative design, kreativitet og håndverk. Frem til i dag har de vunnet hele 14 Reddot Awards på sine ulike kaliber og design. Det er denne «Passion for Progress» som ligger i hjertet av merkets kultur, som vises blant annet i dagens kolleksjoner: Masterpiece, Aikon, Pontos, Les Classiques, Fiaba og Eliros.

Se alle modeller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.