Maurice Lacroix Aikon Venture

Fra Calyspo til Aikon Venturer

Maurice Lacroix Calypso

AIKON Venturer er en etterkommer av Maurice Lacroix Calypso, som hadde en diver klokke på et tidspunkt. Denne stålklokken var et av merkets ikoniske modeller på 1990-tallet og bar de samme designelementene du ser på dagens AIKON Venturer.

Den integrerte og vannavstøtende kassen, seks rytters bezel rundt et flatt safirglass og remmen merket med den kjente «M»-logoen, gjorde denne modellen merkevarens mest ikoniske produkt. 

Etter AIKON Quartz i 2016 og automatikkserien i 2018, lanseres nå AIKON Venturer. Denne nye modellen har alle komponentene fra en AIKON: komfort, design og visuell innvirkning. Denne robuste klokken er designet for et intenst, fartsfylt liv i store metropoler. Klokkens moderne karakter er en perfekt match for den som lever i en storby.

Fullt utstyrt for å møte alle utfordringer i hverdagen er AIKON Venturer laget for dagens eventyrere. Kraftig, synlig og komfortabel, det elegante designet markerer den som en ekte AIKON. Klokken med sine 43mm og vanntett til 300 meter en «true diver» som er både sporty og elegant. Modellene er designet for hverdag og fest. Klokken er laget med en enveis roterende bezel for nedtelling som kan måle enhver tid, hele tiden, i enhver situasjon.

Moderne, urban og iøynefallende

Styrken til et design ligger i evnen til å utvikle seg. AIKON Venturer er det siste manifestasjon av AIKON-samlingen. Kraftig, men ikke brutal, robust men ikke massiv, moderne men ikke futuristisk, denne automatikk-klokken med tre visere og en datofunksjon har virkelig en tilstedeværelse på håndleddet.

Laget av stål, med overflater av satin-finisjerte og polerte kanter. For første gang har nå beselringens 6 ryttere, et kjennetegn ved AIKON klokkene blitt gitt en funksjon – de strekker seg utover den keramiske kanten, slik at den lett kan gripes og roteres. Hver arm er gravert med 10-minutter intervaller, etter inspirasjon fra dykkerur og som gjør AIKON Venturer til en ekte «tool watch». Klokkens baklokk er skrudd fast og har et gravert motiv av «Vagues du Jura» rundt «M»-logoen i midten.

Nydelig sunray børstet skive

AIKON Venturer kommer med en blå eller svart sunray-børstet tallskive for å gi et smart utseende og for å vise sin allsidighet. De vekslende runde og rektangulære timemarkørene er godt belagt med Super-LumiNova. I mellomtiden er baton viserne brede, raffinerte og holder seg til kriteriet om allsidighet. Dette utgjør at AIKON Venturer har et nytt uttrykk, funksjonalitet og estetikk med et undervanns-utseende og intens design i beste kvalitet.

Ny høyprestasjons gummirem med EasyChange

Denne nye klokken har også fått en ny gummirem i en matchende farge som tallskiven. Komfortabel og vannavstøtende, den kan også stå imot regn og høye temperaturer. En sentral stripe av kvadrater går nedover i lengden, som gjenspeiler vinkelen som er en av AIKONs designprinsipper. Den har også den kjente «M» logoen, identisk til den som kommer på Maurice Lacroix sine skinnremmer. 

Denne remmen er designet med merkets EasyChange systemet, som har to EasyChangebaretter. De gjør det mulig å bytte ut remmen med 5-link satin-finisjert stållenke – en historisk AIKON signatur.

Spesifikasjoner

Kassediameter43 mm
Kassehøyde11.6 mm
Kassematerialerustfritt stål, keramisk dreibar bezel
Vannresistent30 ATM (300 meter)
Ur skiveBlå/Sort solbørstet urskive, Rhodium beleggning visere og indeks
LumaSuperLumiNova hvit (C1)
Reim/LenkeGummireim eller rustfritt stål lenke
UrverkAutomatikk ML 115 basert på Sellita SW200
Vibrationer28.800 vph / 4 Hz
Gangreserve36 timer
Antal juveler26
FunksjonerTimer, minutter, sekunder og dato klokken 3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.