Seiko har definitivt ikke ligget på latsiden i 2018. Det er lite pusterom mellom hver nye modell og nye utgaver av eksisterende modeller. I denne artikkelen skal vi gå gjennom noen av modellene som har kommet de siste månedene.

SPB083J1

Seiko Prospex Automatic Great Blue Hole Special Edition er en ny Prospex variant med blå skive. Navnet og den blå skiven kommer av en populær dykkeattraksjon utenfor Belize som har det passende navnet Great Blue Hole. Klokken er utstyrt med 6R15-urverket til Seiko som er en oppgradering fra de rimeligere klokkene i Prospex-serien. Skiven er i en gradert blåfarge som blir lysere inn mot midten av skiven.

SPB083J1 – Kr 14.950,-

Kjøp nå

Save the Ocean

Save The Ocean er en ny serie fra Seiko med 3 klokker. Serien består av to Prospex dykkerklokker og en Solar kronograf. Dykkerklokkene er Samurai SRPC93K1 og Turtle SRPC91K1. Alle klokkene har en gradert blå skive, og noe av overskuddet fra salget går til Fabien Cousteaus Ocean Learning Center som arbeider med oppmerksomhet rundt konservering av havene våre, en meget aktuell sak i 2018.

SRPC93K1 – Kr 5.498

SRPC91K1 – Kr 4.998

SSC675P1 – Kr 4.798

Gå til kolleksjon

SPB075

SPB075J1, også kjent som Shippo Enamel Limited Edition, er en klokke i Presage-serien til Seiko. Som navnet antyder har den en emaljeskive som er laget av Wataru Totani. Skiven blir malt flere ganger og fyrt på 800 grader etter hvert strøk, dette gjør at den får en dyp blåfarge. Inni klokken sitter 6R15D-verket til Seiko.

SPB075J1 – 16.950,-

Kjøp nå

SJE073J1

SJE073, også kjent som ”Baby Snowflake” er en ny klokke i Presage serien. Nye Seiko Presage SJE073J1 kommer med et helt nytt urverk. Cal 6L35 skiller seg fra det meget populære 6R15-urverket ved at det er mye tynnere, og mer nøyaktig. Seiko opplyser at det nye urverket er  1.3mm tynnere, totalt bare 3.7mm. Nøyaktigheten skal være +15 til -10 sekunder i døgnet. Noe annet som skiller SJE073J1 fra andre Presag-modeller er skiven som minner veldig om Grand Seiko sin berømte Snowflake. Kassen har fått Saratsu-poleringsteknikken som benyttes på alle Grand Seiko-ur. Alt i alt ligner denne klokken mer på en Grand Seiko enn en vanlig Presage.

SJE073 – 22.950,-

Kjøp nå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.