Urmaker Christensen Stortingsgaten er stolte av å presentere vårt nye merke; Pequignet Manufacture.
Pequignet er et fransk Manufaktur grunnlagt i 1973. I 2004 ble Didier Leibundgut, tidligere markedsdirektør i Zenith, ny administrerende direktør i selskapet. Han bestemte seg for å transformere Pequignet til et Haute Horlogerie Manufaktur. I 2008 åpnet Pequignet sitt første In-house laboratorium og begynte på utviklingen og produksjonen av et innovativt, mekanisk urverk; Calibre Royal.
Calibre Royal er verdens første mekaniske urverk med flere komplikasjoner symmetrisk integrert i urverket. Der det kanskje skiller seg mest ut fra tradisjonelle, mekaniske urverk er gangreserven som er på hele 88 timer. Under utviklingen av urverket ble det også registret 8 internasjonale patenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.