KJØP NÅ
BETAL NESTE ÅR!
PROTID FORSIKRING
GRATIS 6 MÅNEDER

Service

Som en av få urforretninger i Oslo sentrum, har vi verksted i butikken. Det betyder at når du leverer inn ditt ur, utfører vi de fleste service på stedet uten å sende klokken din noe sted. Dette gjelder om du kun skal ha nytt batteri på klokken din, eller om du trenger full overhaling av din mekaniske chronograph.

Batteriskift:
Etter batteriskift trykktester vi også klokken din om den er tett mot fukt, vann eller støv. Dette gjør vi for å kunne gi deg en tilbakemelding på om klokken din er trygg å bruke i vann, eller om det er på tide med et pakningsbytte. Denne servicen tar ca. 20min fra innlevering avhengig av pågang, og du får en hentelapp om du ikke ønsker å vente på stedet.

Batteriservice:
Vi har hos oss også et pakketilbud som vi kaller batteriservice. Dette innebærer nytt batteri, trykktest og rens av lenken i ultralydbad. I ultralyden blir skitt og støv som har lagt seg inn i ledd og stifter ristet løs. Fordelen med å gjøre dette er at skitten over tid fungerer som slipemiddel på lenken din, og kan dermed ødelegge både stifter og ledd over tid. I tillegg er en slik rens godt for din hygiene. Spør oss om vår batteriservice neste gang du er innom!

Overhalinger:
Vi utfører overhalinger på både quartz og mekaniske ur hos oss. Det betyr at vi kan forlenge levetiden på dine ur, uansett om det er ny moderne teknologi eller verk som kommer fra tidlig 1900-tall, så lenge deler er tilgjengelig. En overhaling av urverket ditt innebærer at vi plukker fra hverandre hele urverket, renser delene og smører opp verket med ny olje. Vi er også sertifisert Omega verksted, som betyr at vi er en av få gjenværende urmakere som har tilgang på orginale Omega deler.

Øvrig service:
• Bytte glass
• Feste visere
• Bytte rem/lenke
• Bytte Pakningssett
• Polering/barretter
• Krone/velle
• Lenketilpassing

For spørsmål angående service, ta kontakt på info@urmakerchristensen.no eller ring oss på 22 42 11 43!