KJØP NÅ
BETAL NESTE ÅR!
PROTID FORSIKRING
GRATIS 6 MÅNEDERUrmaker Christensen har preget Oslos bybilde i mer enn 60 år

Vi plukker bare ut de merkevarene vi har tro på og som har en kvalitet vi kan stå inne for. Nytt for året er at vi har blitt forhandler av Grand Seiko, Michel Herbelin og det norske klokkemerket Bruvik. I tillegg fører vi merker som Baume & Mercier, Maurice Lacroix, Rado, Longines, Certina og Victorinox. Alle representerer urfaget på sitt beste.

Vi er en av få tradisjonelle urmakere med verksted i butikken som fortsatt eksisterer i Oslo sentrum. Vi utfører reparasjoner på de fleste ur og behandler hvert eneste urverk med erfaring, presisjon og tålmodighet. I år har verkstedet fått selskap av urmaker Rasmus Liseth.  Han har lang erfaring med både gamle og nyere mekaniske ur fra sin tid hos Urmaker Alf Lie
og Swatch Group. Dette har ført til at vi kan reparere de fleste ur, øke produktiviteten og sørge for at disse finslipte instrumentene kan tikke videre fra generasjon til generasjon.

I spissen står 3. generasjon Christensen. Annichen Christensen leder en ung, entusiastisk og faglig sterk gjeng som ønsker deg velkommen her i Stortingsgaten.